Nyolc győri iskolában van koronavírusos beteg

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ edz edzés ÉVSZAK FOLYÓ FOTÓ FOTÓTÉMA kenuzik Közéleti személyiség foglalkozása látkép SPORT sportoló SZEMÉLY TÁJ tavasz városkép
Győr, 2019. március 21. Sárgászöld lombkezdemény a Radó-szigeti fűzfán (b). A folyón sportkenus edz és a Cziráky-emlékmű felé közeledik a Rába folyó vízén. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Nyolc győri iskolában összesen 23 diák és 2 pedagógus van karanténban koronvírus fertőzés miatt. Az egyetem 24 hallgatójának is pozitív lett a vírustesztje.
Vágólapra másolva!

Nyolc győri, tankerületi fenntartású intézmény érintett közvetlenül koronavírus fertőzéssel,

jelenleg 23 diák és 2 fő pedagógus van igazolt fertőzöttség miatt karanténban

- írja az ugytudjuk.hu a Győri Tankerületi Központ igazgatási vezetőjének válasza alapján. Nagy Adél a lapnak azt is elmondta, hogy az egyes személyek vagy iskolai csoport karantén alá helyezéséről az illetékes járványügyi hatóság dönt.

Nyolc győri, tankerületi fenntartású intézmény érintett közvetlenül koronavírus fertőzéssel, Forrás: MTI/Jászai Csaba

Ezt követően és ezzel összhangban szükség szerint

tantermen kívüli, digitális munkarendről dönthet az Operatív Törzs, vagy rendkívüli szünetet elrendelhet el az Oktatási Hivatal

– írják.

A cikkben emlékeztetnek: a múlt héten kiderült, hogy a győri Széchenyi István Egyetem 24 hallgatójának pozitív lett a koronvírus tesztje, és 51-en vannak karanténban.