Húsz év után újra magyar polgármestere lett Marosvásárhelynek - ORIGO Hírcast

SOÓS Zoltán
Marosvásárhely, 2020. szeptember 27. Soós Zoltán független polgármesterjelölt nyilatkozik, miután leadta szavazatát a marosvásárhelyi 63-as szavazókörzetben 2020. szeptember 27-én. Romániában ezen a napon tartják az önkormányzati választásokat, amelyen polgármestereket, helyi tanácsosokat, megyei elnököt és megyei tanácsosokat választanak a következő 4 évre. MTI/Kiss Gábor
Vágólapra másolva!
Fontosabb híreink az Origo Hírcast szeptember 28-i hírösszefoglaló podcast adásából: Elakadt autók, járhatatlan utak, hókáosz lett úrrá Ausztriában. Soós Zoltán nyerte a marosvásárhelyi polgármester-választást és újabb koronavírusos játékost találtak a Mol-Pick Szegednél. Szó lesz a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról, mely több mint egymillió embernek segít. Megtudhatjuk még, hogy hányan töltötték már le az életeket is mentő VírusRadar alkalmazást és beszámolunk a legfrissebb időjárási helyzetről, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!
Vágólapra másolva!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája friss hírekkel! A legfontosabb híreket hallgatjhatja akkor és ott, ahol és amikor a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvasni, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is lehet hallgatni!

Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálhatja a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Legyen képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvassa és mostantól hallgassa is az Origo híreit!

Hírcast minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Deezer