A szigetvári kórházban történt

Meghalt a csurgói nő, akinek sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták ki a hasüregét

A műtét során valószínűleg ott hibázhattak, hogy nem címkézték fel az üveget, így keveredhetett véletlenül a fertőtlenítő, amit általában műtők és eszközök tisztításához használnak, a sóoldatok közé.

2020.09.28 19:40ma.hu

Meghalt az a csurgói asszony, akinek sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták ki a hasüregét még májusban, a szigetvári kórház nőgyógyászatán. Ezután válságos állapotban szállították a pécsi klinika intenzív osztályára, ahonnan már nem tért haza. A műtét során valószínűleg ott hibázhattak, hogy nem címkézték fel az üveget, így keveredhetett véletlenül a fertőtlenítő, amit általában műtők és eszközök tisztításához használnak, a sóoldatok közé. A nő két gyermeket hagyott hátra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.