Bűnügy

Rendszeresen drogozott és egy szektába is beállt az Újpesten rendőrt késelő férfi

A támadót végül a megsérült rendőr társa terítette le.

2020.12.29 08:00ma.hu

Teljesen kiszámíthatatlan volt a viselkedése, ezért az egész utca rettegett M. Pétertől (†35), aki szenteste reggelén Újpesten egy 25 centis bajonettel támadt a járőrre. A feltehetőleg drog hatása alatt álló támadót végül a megsérült rendőr társa terítette le.

A Blikk szerint a férfi azt követően költözött vissza Délegyházáról édesanyja újpesti otthonába, miután felesége, a férfi rendszeres droghasználata miatt kiadta párja útját.

"Szerencsére már nem lakik Délegyházán, nem bírtuk, mert hol mosolygott, hol agresszív volt. Nagyon drukkoltunk, hogy az asszony dobja ki, mert tönkretette az ő és a pici életét is. A drog mellett mostanában valami szektába is beállt, s mondogatta, hogy a Covid elől elviszi oda a gyereket. Persze, az anyja észnél volt, kapásból nemet mondott" - szólalt meg a Blikknek egy, az utcában élő középkorú nő.

A lap azonban elérte a késelő volt élettársát is, aki azt állítja: "Péter nem volt rossz ember".

A Blikknek egyébként az ismerősök azt mondták, nem tartják kizártnak, hogy a férfi szenteste napján már annyira elkábította magát, hogy nem talált haza, vagy éppen azt hitte, a saját ajtajukon dörömböl, miközben egy idegen lakásba próbált bejutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.