Homlokkisebbítő műtéten esett át a nő, mert annyit bántották miatta - Megmutatta az eredményt

A fiatal nőt egész gyermekkorában csúfolták magas homloka miatt. Ezért döntött úgy, hogy megműtteti arcát, az eredményt pedig Instagramján is megmutatta.

Homlokkisebbítő műtéten esett át a nő, mert annyit bántották miatta - Megmutatta az eredményt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 27 éves Beth Halsey-t rengeteget csúfolták osztálytársai azért, mert úgy gondolták, magas a homloka, ez pedig az egész életére rányomta a bélyegét.

A fiatal nő ezért egy drasztikus lépésre szánta rá magát: egy különleges plasztikai beavatkozás mellett döntött, mert úgy érezte, csak ettől nyerheti vissza önbizalmát.

Homlokkisebbítő műtéten esett át a nő

Gyermekként folyamatosan bántották, kinevették a többiek, gúnyneveket aggattak rá, ezek a csúfolódások pedig mély sebeket ejtettek, és teljesen tönkretették az önértékelését. És bár felnőttként kevesebb kritikával kellett szembenéznie, már nem tudta visszaépíteni önbizalmát, és sosem volt elégedett azzal az arccal, amit a tükörben látott.

Bevallotta, amikor később azt hallotta másoktól, hogy nincs is vele semmi baj, akkor sem érezte ezt őszintének és megnyugtatónak, és bár tudta, hogy jó szándékból mondják, valahogy ő mégsem volt képes elhinni. Sokáig frufruval rejtette el homlokát, de ezt sem találta elég jó, végleges megoldásnak, egy idő után pedig megutálta a frizurát, ezért amikor megtudta, hogy a homlokkisebbítő műtét is opció lehet, szinte azonnal elhatározásra jutott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A beavatkozás lényege, hogy a plasztikai sebészek műtéti eljárással lejjebb viszik a hajvonalat, így a homlok általában körülbelül 2-3 centiméterrel kisebbnek tűnik utána. A fiatal nő Instagramján is közvetítette a műtétet, és megmutatta az eredményt, amivel nagyon elégedett volt, és ami visszaadta az önbizalmát. Úgy érzi, végre boldog, ha tükörbe néz, és szerinte hihetetlen erővel bírt az önértékelésére ez a változtatás.

És bár az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a bőrében, szomorú, hogy mindezt mások véleménye miatt érezte szükségesnek. Ráadásul Bethnek egyáltalán nem is volt extra magas homloka.

Nem ő volt az egyetlen, aki a kritikák és a gúnyolódás miatt veti alá magát plasztikai műtétnek. A legjobb az lenne, ha az emberek nem kritizálnák egymást, nem ásnák alá a másik önértékelését, de az is fontos, hogy senki ne tegye ki magát ennyire mások véleményének.

8 sztár, akinek teljesen eltorzult az arca a sok plasztikától - Nem bírtak leállni a szépészeti beavatkozásokkal

Ezek a sztárok teljesen a plasztika megszállottjai lettek: előtte-utána képeken mutatjuk, mennyire megváltoztak a műtétek után.

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük