Fidesz-KDNP: Hány embert nem fizetett ki a baloldal jelöltje?

Bíró László, jobbikos képviselő
Budapest, 2020. január 29. Bíró László, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzati képviselője sajtótájékoztatót tart a tokaji borokkal kapcsolatban Budapesten, a Legfőbb Ügyészség épülete előtt 2020. január 29-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP azt kérdezi Bíró Lászlótól, hogy hány embert érintett a bérek visszatartása. Hány embert nem fizetett ki a rossz cégvezetése következtében? Arra is kíváncsiak, hány család megélhetése került emiatt veszélybe, illetve mennyi pénzről van összesen szó.
Vágólapra másolva!

A Fidesz és a KDNP továbbra is érdemi válaszokat vár a baloldal szerencsi jelöltjétől - mondta Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormánypárt frakciószóvivője. A kereszténydemokrata politikus emlékeztetett, hogy a szerencsi időközi választás baloldali jelöltjéről az elmúlt napokban több vállalhatatlan megnyilvánulás került napvilágra vállalkozói múltjával kapcsolatban.

A Fidesz-KDNP ezekben a kérdésekben továbbra is érdemi válaszokat vár.

A baloldal és jelöltjük, Bíró László ugyanis érdemben nem válaszolt a kisemmizett dolgozókkal és a fegyverrel fenyegetőzéssel kapcsolatos kérdésekre, csak pert helyezett kilátásba

- közölte.

Bíró László visszatarthatta alkalmazottai bérét Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Nacsa Lőrinc szerint ugyanakkor most új helyzet állt elő, hiszen a sajtóban is megjelent, hogy több irat igazolja, hogy Bíró László visszatartotta alkalmazottai bérét. Bérgarancia-biztos kijelöléséről írnak, és több hivatalos dokumentumra is hivatkoznak, amelyek rögzíti az elmaradt bérek összegét.

- jelentette ki a frakciószóvivő a kormánypártok nevében.

Ezért azt kérdezik Bíró Lászlótól, hogy hány embert érintett a bérek visszatartása. Hány embert nem fizetett ki a rossz cégvezetése következtében? Arra is kíváncsiak, hány család megélhetése került emiatt veszélybe, illetve mennyi pénzről van összesen szó. "Elég a lapításból, elég a sunnyogásból, egyenes válaszokat szeretnénk Bíró Lászlótól és az őt jelölő baloldali pártoktól" - jelentette ki Nacsa Lőrinc.