VV Fanni az eltűnése előtt el akarta hagyni az országot

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
A lassan három éve eltűnt VV Fanni barátnője a bíróságon elmondta, hogy ha akkoriban neki is lett volna pénze, akkor most az ő holttestét nem találnák a hatóságok. Állítása szerint neki semmi köze a barátnője eltűnéséhez, Fanni pedig ki akart szállni a prostitúcióból – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A szerdai tárgyaláson szembesítették egymással a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót és a nő legjobb barátnőjét, B. Erikát. Erre azért volt szükség, mert

a férfi azt állította, hogy amikor azon a bizonyos estén felment Fanni lakására, akkor a nő is ott volt, és ő rángatta bele abba, hogy ne hívjanak mentőt az eszméletlen nőhöz.

B.László Fotó: Polyák Attila - Origo

A 42 éves, vékony, magas, fekete hajú dekoratív nő kisírt szemekkel érkezett meg a bíróságra, ahol rá sem mert nézni B. Lászlóra. Szerinte, ha akkoriban ő áll jobban anyagilag, akkor most nem Fanni holttestét keresnék – írja a Bors.

– mondta a nő, aki azt állítja, hogy semmi köze sincs a barátnője eltűnéséhez.

B. Erika azt is tagadta, hogy egy projekt miatt ő mutatta be a férfinak Novozánszki Fannit, elmondása szerint B. László kuncsaftként jelentkezett be a nőnél, így jutott be hozzá.

Azt viszont bevallotta, hogy ő mondta neki, hogy Fanni mellműtétre készült, és hogy pár hónap múlva el akar menni az országból, és hogy ezekre a céljaira félre is tett pénzt.

VV Fanni Forrás: police.hu

– mondta a nő, majd hozzátette, hogy a férfi őt is azzal nyaggatta, hogy 1 millió forintra van szüksége.

B. Erika arról is beszélt, hogy mi volt Fanni nagy terve.

Az volt a barátnőm nagy álma, hogy abbahagyja ezt az életet, a prostitúciót, és Amerikában új életet kezd.

Már repülőjegyet is nézett. A karácsonyt még itthon töltötte volna, de utána maga mögött hagyott volna mindent – mondta sírva a nő. Szerinte ha Fanni élne még, akkor már kereste volna őt.

B. László a tárgyaláson átvette az irányítást az ügyvédjétől és ő maga kérdezgette B. Erikát. A nő remegése zokogó dühbe fordult át. Minden kérdésre válaszolt, de egyszer sem nézett rá a férfira.

– mondta a Borsnak dr. Bálint Roland, a férfi ügyvédje.

B.László Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogy azt már megírtuk, Novozánszki Fanni az egyik valóságshow-ban vált ismerté. Ezek után prostituáltként kezdett el dolgozni a Marina parti lakásában. 2017. november 20-án azonban eltűnt.

A lakópark kamerája felvette, ahogy B. László az ölében cipeli le a lépcsőn Fanni élettelen testét és beteszi az autójába, majd elhajt.

A vád szerint abban az időszakban B. Lászlónak anyagi gondjai voltak, és Fannitól akart pénzt szerezni. Azon a bizonyos estén felment hozzá, megverte, majd pár holmijával együtt betette az autójába. A nő ekkor már valószínűleg halott volt.

Másnap Dunaújváros közelében a holttestet összekötözte, súlyt tett rá és beledobta a Dunába.

Ezek után visszament Fanni lakására és kifosztotta.

A hatóságok eddig több százmillió forintot költött el arra, hogy megtalálják a holttestet, de nem jártak sikerrel, pedig már szinte mindenhol keresték.