Szalai Vivien: Egy értékmérő van, a néző

Kökény-Szalai Vivien
Vágólapra másolva!
A kiegyensúlyozottságra törekszem a munkatársaimmal együtt, és szó sincs arról, hogy irányt szeretnénk váltani - mondta a Figyelőnek Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, aki beszélt a Tények és a Mokka sikereiről is.
Vágólapra másolva!

Hosszú évek kemény munkájának a gyümölcse, hogy már nem pusztán a teljes lakosság, hanem a 18-59 és a 18-49 éves korosztályban is rendre nagyobb nézettséget tudunk felmutatni, mint a legnagyobb rivális, az RTL Híradó - mondta Szalai Vivien a Figyelőnek. A TV2 hírigazgatója azt is mondta, hogy kiegyensúlyozottságra törekszik, és nincsen szó arról, hogy irányt szeretne váltani a televízió.

Szalai Vivien Forrás: Origo

Szalai Vivien elmondta, hogy a koronavírus-járványból megerősödve került ki a TV2.

Szalai Vivien azt is elmondta, hogy túl azon, hogy a munkatársakat szeparálták az előírások alapján, készültek arra is, mi lesz egy fertőzéses helyzet esetén.

- mondta.

A stábok és a riporterek a lehető legkevesebbet jártak forgatni - mondta a hírigazgató. Reméljük, ez a szituáció már nem tér vissza, de ha igen, akkor már gyakorlottan állunk hozzá – tette hozzá.

A TV2 hírigazgatója arról is beszélt, hogy az RTL reggeli műsora nézettségben meg sem közelíti a Mokkát, amely a piacvezető reggeli műsor. A Mokka sikerének a titka, hogy sok az élő, külső helyszínről történő bejelentkezés, ez színesíti és érdekesebbé teszi a műsort – tette hozzá Szalai Vivien.